Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue in 10 minuten recept
Kaasfondue in 10 minuten recept

Kaasfondue in 10 minuten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de beide kazen. Plet de knoflook, verwijder het schilletje en leg de knoflook in een steelpan met de witte wijn. Breng de wijn aan de kook en laat 2 minuten zachtjes koken. Vis de knoflook eruit en voeg de kaas toe. Blijf roeren tot de kaas begint te smelten. Doe het kaasmengsel in een ouderwetse fonduepan en zet die op een warmhoudplaatje (de kaas moet zacht blijven). Snijd ondertussen het stokbrood in plakjes, haal de vleespennen te voorschijn en dippen maar.

Serveersuggesties

Je kunt natuurlijk ook een elektrische fonduepan gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaasfondue in 10 minuten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven