Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Kaasfondue recept
Kaasfondue recept

Kaasfondue


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Champignos in plakjes snijden en 5 minuten koken in 5 deciliter water en bouillonblokje. Champignons uit laten lekken in vergiet en bouillon opvangen. Maak een roux door de boter te laten smelten en daarna de bloem toe te voegen. Roeren met garde tot mengsel. Daarna beetje voor beetje de bouillon erdoor roeren. Al roerend aan de kook brengen tot gladde saus. Kaar erbij en roeren tot het gesmolten is. Hamblokjes en champignons erbij en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met stokbrood. Voor extra smaak kunt u de pan insmeren met knoflook. Voor een minder sterke kaassmaak neemt u Maasdammer in plaats van emmenthaler. Maasdammer is wat zoeter van smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven