Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue recept
Kaasfondue recept

Kaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pan insmeren met knoflookteentje. Wijn verwarmen maar niet koken. Geraspte kaas toevoegen. Langzaam onder goed roeren laten smelten. Papje maken van kirsch en maizena en dat toevoegen. Stokbrood in stukjes snijden en dopen in de kaasfondue.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven