Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas fondue recept
Kaas fondue recept

Kaas fondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Korst van beide kaassoorten snijden en kaas (in keukenmachine) grof raspen. Knoflook halveren en binnenzijde van fonduepan ermee inwrijven. Wijn of bouillon in fonduepan aan de kook brengen. Vuur laag draaien en geraspte kaas in gedeelten met houten lepel erdoor roeren tot alle kaas gesmolten is. Maizena losroeren met slagroom. Maizenapapje en kruiden door kaasmengsel roeren en nog 2.5 minuten zachtjes laten doorkoken tot fondue goed gebonden is. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Kaasfonduepan op rechaud op tafel zetten. Afwisselend stukjes groenten of brood aan (fondue)vork prikken en in kaasfondue dippen.

Serveersuggesties

Diptips: hamblokjes, ananas, brood, bloemkool.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaas fondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven