Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Franse kaasfondue recept
Franse kaasfondue recept

Franse kaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook en snijd hem zeer fijn. Verhit de boter in de fonduepan en bak de knoflook 5 minuten op laag vuur.
Voeg de wijn toe en breng aan de kook. Rasp intussen de gruyére grof en voeg al roernde toe, snijd de kortsjes van de brie, snijd in stukjes en laat deze ook al roerend smelten in de witte wijn.
Meng het zetmeel met 2 eetlepels water en voeg alroerend toe aan de kaasfondue.
Warm nog een paar minuten door.

Serveersuggesties

Lekkker met brood, gehalveerde champignons, gekookte koude of warme krieltjes en rolletjes ham.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit franse kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven