Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eierspätzle met champignons, ui, spek en kaas recept
Eierspätzle met champignons, ui, spek en kaas recept

Eierspätzle met champignons, ui, spek en kaas


Ingrediënten


23

Bereidingswijze


Kook de eierspätzle met weinig zout volgens de gebruiksaanwijzing in 15 minuten gaar.
Snipper de uit, borstel de champignons schoon en snijd in plakjes.
Verhit wat olie in een wok, fruit hierin de ui met de gerookte spekreepjes. Voeg de champignons toe en bak op laag vuur 10 minuten. Voeg de goed uitgelekte spätzle toe en vermeng het ui-champignonsmengsel. Voeg de geraspte kaas toe, roer goed door elkaar en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eierspätzle met champignons, ui, spek en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Eierspätzle met champignons, ui, spek en kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

  • Lidl verkoopt het af en toe.
    Hidde gaf dit recept op 22 september 2015 3 uit 5 sterren
  • Goedemorgen, Wat een heerlijk recept met die eierspätzle. Maar waar koop je dat? Ik kan het nergens vinden.
    Willeke gaf dit recept op 31 juli 2015 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven