Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoute Eieren (Telor Asin) recept
Zoute Eieren (Telor Asin) recept

Zoute Eieren (Telor Asin)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng het water met zout aan de kook en laat het weer afkoelen als al het zout opgelost is. Doe de eieren in een weckfles en giet het zoute water er voorzichtig bij. De eieren moeten geheel onderstaan. Laat de eieren 3 weken op een koele plaats staan. Breng ze voor het gebruik koud water aan de kook en kook hierin de eieren gedurende 12 minuten. Serveer de eieren gepeld en doormidden gesneden, of verwerkt in een recept.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zoute eieren (telor asin) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven