Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-ei recept
Tomaten-ei recept

Tomaten-ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: De tomaten halveren en in parten snijden. Klop de eieren in een kom. Bereiding: Verhit de olie in een koekenpan. Bak de tomaten 1 minuut en voeg vervolgens het water toe. Kook de tomaten totdat het zacht is geworden. Druk de tomaten tot puree en laat nog 3 minuten doorkoken. Voeg de eieren toe op een laag vuur en voeg vervolgens de peper en zout toe. Kook de tomatenpuree 2 minuten door en serveer vervolgens op een bord.

Serveersuggesties

Heerlijk bij witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tomaten-ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven