Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Telor Stenga Radja (halve gevulde eieren) recept
Telor Stenga Radja (halve gevulde eieren) recept

Telor Stenga Radja (halve gevulde eieren)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard en snijd de eieren overlangs doormidden. Verwijder het eigeel en leg dit apart in een bakje. Fruit in wat olie de trassi, knoflook en de ui. Doe dan het gehakt en de selderie erbij. Laat het gehakt goed bruin worden onder toevoeging van de overige kruiden. Haal alles van het vuur en laat het afkoelen. Doe het gehakt bij het eigeel en meng het er doorheen. Vul de halve eieren met het mengsel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit telor stenga radja (halve gevulde eieren) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven