Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Telor Peniki Tjililitan (gesmoorde pittige eieren) recept
Telor Peniki Tjililitan (gesmoorde pittige eieren) recept

Telor Peniki Tjililitan (gesmoorde pittige eieren)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit in wat olie de uien, de knoflook, de trassi, de djahe en wat sambal. Doe de melk, het water en de hardgekookte eieren erbij. Zet het vuur laag en kruid het geheel af. Laat alles net zo lang sudderen totdat het vocht vrijwel verdampt is. Tip: De eieren kunnen ook gehalveerd worden voordat ze gebakken worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit telor peniki tjililitan (gesmoorde pittige eieren) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven