Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazieomelet recept
Spinazieomelet recept

Spinazieomelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dit recept kan eventueel ook van diepvriesspinazie gemaakt worden, maar het resultaat is minder goed en minder smakelijk. Zoek de spinazie uit, was ze goed en kook ze in weinig water met wat zout net gaar. Laat de spinazie goed uitlekken. Snijd de spinazie (niet te fijn). Klop de eieren met een scheut melk en de geraspte kaas. Voeg de spinazie toe en maak op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Bak het mengsel in een ingevette tefalpan op een laag vuur tot alles gestold is. Serveer met brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazieomelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven