Spaanse Tortilla

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Bak de en de paprika in met de geperste knoflook tot de glazig worden.
    Voeg de toe en bak deze ook even mee.
    Voeg de toe en bak deze heel even mee.
    Doe alles in een schaal en laat even wat afkoelen.

    Klop ondertussen de los met een scheutje , en .
    Bak de heel even in wat en voeg hieraan het -paprikamengsel toe.
    Voeg het ei toe en bak het geheel zonder roeren tot het gaar is.
    Draai de omelet voorzichtig om met behulp van een deksel of bord.
    Bak nu ook de andere kant even.

    Het eindresultaat is een superdikke en goedvullend omelet.
    Erg lekker met stokbrood met en knoflook of stokbrood met alioli.
25
25
25

Variaties op Spaanse Tortilla

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Spaanse Tortilla
VariatieAantalGang
Spaanse tortilla6Aardappelgerechten
Spaanse tortillapuntjes met vis1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chorizo en koffiemelk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in koffiemelk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in koffiemelk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Spaanse Tortilla heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Dank je wel voor deze smakelijke aanvulling Ron
azuro 12 maart 2014
Zelfde tortilla maar dan met " Bacalao" (Kabeljauw) en een paar gamba's. (allebei in kleine blokjes gesneden.) Zowel de kabeljauw als de gamba's aanzetten in koekepan met olijfolie en 2 teentjes knof/... Lees reactie
Ron 19 januari 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
254 kcal
12%1016 kcal
Vetten
17 g.
24%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaanse Tortilla