Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle babi pangang met spek en boerenomelet recept
Snelle babi pangang met spek en boerenomelet recept

Snelle babi pangang met spek en boerenomelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd het spek in dunne reepjes. Zonder olie/boter even bakken in een koekenpan. Blikje saus toevoegen en de ananasblokjes (zonder sap). Zet de saus laag. Maak in andere koekenpan de boerenomeletmix klaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de omelet in vier stukken. Rijst opscheppen, saus ernaast en stuk boerenomelet op de rijst leggen.

Serveersuggesties

Lekker met kroepoek.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelle babi pangang met spek en boerenomelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven