Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Goreng Mata Sapi recept
Sambal Goreng Mata Sapi recept

Sambal Goreng Mata Sapi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van ui, knoflook, sambal, sereh, en laos en fruit deze in een eetlepel olie. Voeg daarna daon salam, ketjap en santen toe en stoof het geheel gedurende een kwartier op laag vuur. Zorg ervoor dat de saus goed vloeibaar blijft. Bak de eieren aan twee zijden, maar zorg ervoor dat de dooiers heel blijven. Giet de saus over de eieren en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sambal goreng mata sapi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven