Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerei met gerookte zalm, bieslook en creme fraiche recept
Roerei met gerookte zalm, bieslook en creme fraiche recept

Roerei met gerookte zalm, bieslook en creme fraiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kluts de eieren met een garde los en voeg de melk, zout en peper toe. Snipper de bieslook en snijd de gerookte zalm in kleine snippers. Laat de boter smelten in een pan en voeg het geklutste eimengsel toe. Laat het eimengsel al roerend stollen en voeg de zalmsnippers samen met de helft van de bieslook toe. Roer deze door het eimengsel. Verhit het geheel voorzichtig en houd een baktijd van maximaal een minuut aan. Rooster het brood. Verdeel het roerei over de 4 broden en bestrooi met bieslook. Garneer met een lepeltje creme fraiche.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roerei met gerookte zalm, bieslook en creme fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven