Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerei met bieslook en brioche recept
Roerei met bieslook en brioche recept

Roerei met bieslook en brioche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breek de eieren boven een middelgrote kom, schenk de slankroom erbij e klop het mengsel lichtjes. Voeg peper en zout en het bieslook naar smaak toe.
Verhit de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur. Schenk de eieren erin en bak ze alroerend met een houten lepel 5.5 minuten, of tot ze licht gestold zijn.
leg de sneetjes geroosterde brioche midden op de 2 borden en schep de eieren erop. Garneer met de takjes bieslook en serveer meteen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roerei met bieslook en brioche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven