Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omeleta choriatiki: boerenomelet recept
Omeleta choriatiki: boerenomelet recept

Omeleta choriatiki: boerenomelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de uien, de schijfjes worst en de olijven. Breng op smaak met zout en peper. Neem de pan van het vuur en zet apart. Klop de eieren schuimig in een kom en breng op smaak met zout en peper. Verhit de rest vande olijfolie in een pan en voeg het eimengsel toe. Ga met de platte kant van een vork een paar keer door het mengsel. Verdeel de uien, de worst en de olijven erover en bestrooi het met de verbrokkelde kaas. Serveer de omelet zodra de kaas is gesmolten en de eieren zijn gestold.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit omeleta choriatiki: boerenomelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven