Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omelet met zalm en spinazie recept
Omelet met zalm en spinazie recept

Omelet met zalm en spinazie


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Eieren klutsen.
Spinazie wassen en laten slinken in een hete pan met weinig olie. Spinazie vervolgens in een vergiet uit laten lekken (vocht eruit drukken) en fijnsnijden. Zalm, spinazie, geperste knoflook en lenteui toevoegen aan eieren. Mengsel in grote koekenpan gieten en 12.5 minuten gaar laten worden. Eventueel deksel kort op de pan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit omelet met zalm en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven