Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omelet met een speciale smaak recept
Omelet met een speciale smaak recept

Omelet met een speciale smaak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 graden C. Draai van het gehakt kleine balletjes. Bak de gehaktballetjes, de stukjes saucijs en de knoflook in de hete olijfolie tot de saucijsjes bruin zijn. Giet het vet ervan af. Voeg zout, karwijzaad, tomatenpuree en tabasco bij het vlees. Goed roeren en af laten koelen. Meng de eieren en de parmezaanse kaas. Lepel het vleesmengsel in een ovenschaal en bedek dit met de eieren. Zet de schaal ca. 45 min. In de op 160 graden C. voorverwarmde oven, tot het mengsel stevig is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit omelet met een speciale smaak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven