Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Käse-champignon spätzle recept
Käse-champignon spätzle recept

Käse-champignon spätzle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef de bloem en kneed er met de eieren, de crème fraîche en wat peper, zout en nootmuskaat een soepel deeg van. Laat het deeg verpakt in huishoudfolie 30 minuten in de koelkast rusten. Maak de champignons schoon en snijd ze in stukjes. Breng in een grote pan veel water met zout aan de kook. Neem met een kleine lepel stukjes van het deeg af en laat het met behulp van een andere lepel in het kokende water glijden. Kook de spätzle totdat ze boven komen drijven. Verhit de boter in een koekenpan en bak de spätzle goudbruin Bak de champignons kort mee. Laat de kaas er overheen smelten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit käse-champignon spätzle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven