Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse eierschotel recept
Italiaanse eierschotel recept

Italiaanse eierschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren los meng de bloem door de eieren. Voeg de kookroom en de pesto toe, goed roeren. Doe de gewassen en gesneden basilcum erbij en breng op smaak met zout en peper. Schep het mengsel in een vlakke ovenschaal en leg er cherrytomaatjes op. Bak de schotel 12 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse eierschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Italiaanse eierschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • 12 minuten is veelste weinig, een half uur of meer.
    Peter gaf dit recept op 17 augustus 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven