Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaans roerei recept
Italiaans roerei recept

Italiaans roerei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in de pan en voeg de ui toe. Als deze glazig gebakken zijn, voeg je de tomaten toe met de peper-zout-oregano/Italiaanse kruiden. Pers de knoflook en voeg ook deze toe. (Wil je een extra pittige variant, dan voeg je nu ook de salami in blokjes toe. ) Even lekker bakken tot de tomaat zo zacht wordt dat hij met een vork gemakkelijk te prakken is. Doe de eieren in een kom en klop ze los. Voeg de eieren toe en blijf alles goed roeren tot al het ei gestold is. Wil je graag kaas erbij, voeg deze dan nu toe en verwarm deze mee tot hij gesmolten is. Je zult zien dat er vocht (van de tomaten) bij het roerei zit. Dit is erg lekker met brood (soppen)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaans roerei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven