Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase roereieren (Ekoori) recept
Indiase roereieren (Ekoori) recept

Indiase roereieren (Ekoori)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren in een kom luchtig en zet apart. Laat de ghee smelten in een pan met dikke bodem. Voeg ui en knoflook toe en fruit dit 4 tot 5 minuten zachtjes. Voeg de reepjes gember toe en bak al roerende nog 2 minuten tot ze zacht zijn. Voeg kurkuma, garam masala, chilipoeder en zout toe en bak al roerend nog 1 minuut. Klop de eieren nogmaals om en voeg ze toe. Bak op een laag vuur en schraap het mengsel van de wanden tot het zacht en iets vochtig is. Neem de roereieren direct van het vuur omdat ze nog nagaren in de hete pan. Ze mogen niet helemaal stollen. Bestrooi met de gehakte chilipeper en schep die voorzichtig erdoor. Verdeel het roerei over warm geroosterd brood en bestrooi met koriandergroen. Serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indiase roereieren (ekoori) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven