Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groenten-eiermix recept
Groenten-eiermix recept

Groenten-eiermix


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knoflook en ui en verder alle groenten in kleine stukjes snijden. Knoflook en ui eerst aanbakken tot ui glazig is. dan rest van de groenten toevoegen en op laag vuurtje met deksel even smoren. Wachten tot spinazie is ontdooid. Dan de eieren klutsen en geklutste ei in wajang/ hapjespan erbij doen en naar smaak peper, zout, paprikapoeder en aromat toevoegen. Deksel erop en op laag vuur onder af en toe draaien/ roeren omdraaien eierkoek laten worden.

Serveersuggesties

Lekker met brood of gewoon zo. Een snelle en goedkope gezonde maaltijd. Praktisch om alle groentenrestjes mee op te maken - alles kan er natuurlijk in.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groenten-eiermix recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven