Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde omelet met vis recept
Gevulde omelet met vis recept

Gevulde omelet met vis


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Eieren licht kloppen.
Behoorlijke scheut olijfolie + klontje boter in de koekenpan.
Flink heet laten worden.
Zo gauw je het eimengsel in de pan doet,komt het al omhoog.
Grote blazen meteen doorprikken.
Omelet " vullen" met soepgroenten en bedekken met de gerookte vis
De omelet is klaar als de bovenkant net droog is.
Dan pas zout en peper erover.
Serveer een lekker stuk brood erbij.
( neem er een lekker glaasje bij)

Dit gerechtje is makkelijk te maken als je met je bootje aan het varen bent,leg ergens aan en geniet van de omgeving en de heerlijke versnapering!
Ik kan het jullie aanraden en bij je passagier(s) is de verrassing groot, simpel en snel!

(Gerookte vis is handig aan boord en blijft lang goed).

Serveersuggesties

Lekker glaasje Jilz erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde omelet met vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven