Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde eieren met sardines recept
Gevulde eieren met sardines recept

Gevulde eieren met sardines


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de boter los. Halveer de eieren in de lengte en haal de dooiers eruit. Wrijf ze door 'n zeef bij de boter. Laat de sardines uitlekken, ontvel en ontgraat ze. Wrijf ze ook door de zeef bij de boter en eierdooiers. Meng goed door elkaar. Voeg de mayonaise, peterselie, peper en evt. nog wat zout toe. Doe de massa in een spuitzak en vul de eieren. Op koele plaats wegzetten. Schik voor het opdienen de veldsa op 'n bord, besprenkel deze met wat citroensap en schik de eieren erop. Als hapje bij de borrel of onderdeel van tapatafel zijn deze eieren heel geschikt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde eieren met sardines recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven