Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen en pel ze dan.
Snijd de eieren door en haal de eierdooiers eruit.
Meng de eierdooiers met 1 a 2 eetlepels mayonaise tot er een mooi beslag vormt. Voeg hier de fijngesneden sjalot aan toe.
Vul met een lepel de eieren en strooi wat paprikapoeder over het eitje

Serveersuggesties

Je kunt de sjalot vervangen door een fijngesneden lenteui

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven