Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepocheerde eieren recept
Gepocheerde eieren recept

Gepocheerde eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng water met wat zout aan de kook. Laat het niet borrelen. Tik een ei stuk en laat dit langzaam in de pan glijden. Laat het ei ongeveer 5 minuten in het water liggen en dan kun je het opdienen.

Serveersuggesties

Heerlijk warm op een sneetje brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepocheerde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gepocheerde eieren heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Je vergeet dat je 10% azijn aan het water moet toevoegen. Water mag absoluut niet koken; een ei stolt bij 70 graden
    Bezoeker gaf dit recept op 4 oktober 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven