Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frittata à la Judith recept
Frittata à la Judith recept

Frittata à la Judith


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bak de rauwe in halve plakjes gesneden aardappelen met de gesneden ui en zout, peper en de paprikapoeder in ongeveer 1 5 minuten gaar. Klop de eieren met de crème fraîche en de Laos, kentjoer, zout, peper en de madame Jeanette peper sambal los, zodanig dat het begint te schuimen. Doe door de gare aardappelen de spinazie zodat die gaat slinken. Nu doe je het mengsel in een ingevette ovenschaal en zet het voor 20 minuten in de oven op 190 graden als het eimengsel omhoog is gekomen dan nog 5 minuten op 220 graden.

Serveersuggesties

Lekker met komkommer, snoeptomaatjes en lente-ui er apart bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frittata à la judith recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven