Eisoufflé met ham

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. De in kleine blokjes of reepjes snijden.
  2. De pellen en fijnsnijden.
  3. De in een pan verhitten en de daarin glazig fruiten.
  4. De toevoegen, kort meebakken en bestuiven met .
  5. Met de en de aanvullen en op matig vuur 6-8 minuten laten pruttelen.
  6. De saus met , peper, en op smaak maken en verfijnen met de .
  7. De wassen, drogen en fijn snijden.
  8. De helft van de door de -roomsaus scheppen.
  9. De eieren pellen, halveren en in een met ingevette ovenschaal doen.
  10. De -roomsaus gelijkmatig verdelen over de gehalveerde eieren.
  11. De schaal in de op 180-200 graden C.
  12. voorverwarmde oven schuiven en het geheel 15-18 minuten laten garen.
  13. Na het eind van de gaartijd de eisoufflé uit de oven halen, bestrooien met de rest van het , garneren met takjes en meteen serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hardgekookte eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, parmezaanse kaas, boter om in te vetten, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, room, parmezaanse kaas, boter om in te vetten
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, melk, room, parmezaanse kaas, boter om in te vetten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
559 kcal
27%2236 kcal
Vetten
32 g.
46%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Eisoufflé met ham