Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eieren gevuld recept
Eieren gevuld recept

Eieren gevuld


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren tot ze hard gekookt zijn.
Laat ze goed afkoelen. Als ze koud zijn alle eieren pellen.
Dan door de lengte door snijden.
Haal vervolgens de eidooiers eruit en doe ze in een schaal.
Prak met een vork de dooiers in kleine stukjes.
Voeg dan alle ingredienten toe zonder de gesnipperde ui.
Meng dit alles tot een glade samenstelling. Proef en zonodig smaak bij passen. Als laatste voeg je de gesnipperde ui toe.
Doe dit mengsel in een spuitzak en vul hiermee het wit van de eieren. Laat nu de rest opstijven in de koeling.

Serveersuggesties

Om het wat leuker te maken kan men na het opstijven en voor de bediening enkele eieren voorzien van een toefje paprikapoeder of kerriepoeder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eieren gevuld recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven