Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ei roergebakken,met tomaat en sambal recept
Ei roergebakken,met tomaat en sambal recept

Ei roergebakken,met tomaat en sambal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kluts de eieren met een scheutje water op en snij de tomaat zeer fijn in blokjes. Meng deze met de sambal en zout en peper door het geklopte ei, maak wat olie heet en bak het ei al roerende, het ei is klaar wanneer het gestold is.

Lekker op toast en gegeten als ontbijt in IndonesiŽ.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ei roergebakken,met tomaat en sambal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ei roergebakken,met tomaat en sambal heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Ga je advies opvolgen, hebben nu vakantie en gaan het uit proberen.
    Ma-griet gaf dit recept op 22 augustus 2013 5 uit 5 sterren
  • Erg lekker Maar ook lekker met een handje bieslook en blad selderie toevoegen aan het geheel. Gebruik in plaats van water wat koffieroom en een paar lepels ketjap Laat me maar weten hoe dat smaakt... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 23 juli 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven