Boerenomelet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Verdeel de sla over twee borden.
  2. Maak de schoon en snijd ze in plakjes.
  3. Pel de uien en snijd deze fijn.
  4. Verhit de in een koekenpan en bak hierin de enkele minuten samen met de .
    Klop in een kom de los met de , en een beetje .
    Roer de erdoor.
  5. Giet het mengsel over de in de koekenpan.
  6. Laat de omelet op een laag vuur net gaar worden.
  7. Laat de omelet op een bord glijden en snijd hem doormidden.
  8. Schuif de halve omeletten op de borden met sla.
  9. Strooi wat grofgehakte peterselie over de omeletten.
    Serveer het met stokbrood, toast
25
25
25

Variaties op Boerenomelet

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Boerenomelet
VariatieAantalGang
Boerenomelet4Eiergerechten
Boerenomelet van thuis1Eiergerechten
Stevige boerenomelet met tuinkruiden1Lunchgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Boerenomelet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies
RESET

Iets minder melk zou beter zijn.
Nienke 23 februari 2015
Lekker, makkelijk, goed voor 2 personen!
Aellope 4 december 2012
Echt een heerlijke omelet!
Sanne 18 juni 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
275 kcal
13%550 kcal
Vetten
58 g.
82%116 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%10 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Boerenomelet