Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Deense karbonade recept
Deense karbonade recept

Deense karbonade


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Peper en zout over de karbonades naar smaak. Oven voor verwarmen op ongeveer 220 graden. Karbonades +/- 3 minuten per zijde bakken en uit de pan halen om af te laten koelen. In dezelfde pan, zonder schoonmaken dus dezelfde boter en jus, ui met appel bakken voor zo'n 5 minuten. Ondertussen de karbonades rijkelijk bestrijken met mosterd aan beide zijden. De bestreken karbonades in een ingevette (margarine) ovenschaal leggen. Hierover het ui/appelmengsel verdelen en daar paneermeel over strooien (niet al teveel anders wordt het te droog). Als laatste wat kleine klontjes boter (ik maak dat met een theelepel, een krulletje) over het geheel verdelen en zo'n 2 5 minuten in de oven houden.

Serveersuggesties

Lekker met zelfgemaakte rode kool en dikke (oma's) frieten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit deense karbonade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Deense karbonade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Een heerlijk recept en lekker makkelijk!
    Lisa gaf dit recept op 1 juli 2013 5 uit 5 sterren
  • Heb dit recept ooit eerder gemaakt maar was het kwijt, gelukkig weer gevonden. Iedereen thuis vindt het heerlijk. Bedankt voor het recept.
    Joke van den Hengel gaf dit recept op 8 juni 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven