Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citrus-kruidenzalm recept
Citrus-kruidenzalm recept

Citrus-kruidenzalm


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 a 225 graden. Bestrooi de zalm aan beide kanten met zeezout en leg de filets in het midden van het bakpapier van ongeveer 25 X 40 cm.
Borstel de limoen af en rasp de schil van de limoen. Snij uit de limoen nu 4 mooie plakjes.
verdeel de boter over de filets en strooi hierover de geraspte limoen schil. Verdeel de kruiden over de vis en leg hierop de plakjes limoen.
Vouw nu de pakjes dicht: eerst de bovenkant en vervolgens de zijkanten. Laat wat ruimte rond de vis zodat het door de warme lucht wat kan uitzetten. Leeg de vis op de bakplaat en laat de vis in 15 minuten gaar (afhankelijk van de dikte van de vis) worden.
Serveer de vis in de pakketjes.

Allergenen Informatie

Voor dit citrus-kruidenzalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven