Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citrus-kruidenzalm recept
Citrus-kruidenzalm recept

Citrus-kruidenzalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200-225 graden. Bestrooi de zalmfilets aan beide kanten met zeezout en leg de filets op het midden van de vellen bakpapier van circa 25 X 40 centimeter.
Rasp de limoenen. Schil de limoenen aansluitend en snij hieruit vier mooie plakken. Verdeel de boter over de filets en strooi hierover de geraspte limoenschil. Verdeel de kruiden over de vis en leg hierop de plakken limoen.
Vouw de pakketjes dicht:eerst de bovenkant en vervolgens de zijkanten. Laat wat ruimte rond de vis zodat de warme lucht kan uitzetten. Leg de pakketjes op de (warme) bakplaat en bak de vis in circa 15 minuten gaar, afhankelijk van de dikte.
Serveer de vis in de pakketjes.

Serveersuggesties

Als men niet van al te gare zalm houdt, kan de oventijd met enkele minuten inkorten.

Allergenen Informatie

Voor dit citrus-kruidenzalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven