Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje zuurkool met braadworst recept
Broodje zuurkool met braadworst recept

Broodje zuurkool met braadworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de broodjes evt. in de warme oven af.
Pel en snipper de ui. Fruit de ui in weinig boter in enkele minuten zacht, maar laat de ui niet kleuren. Voeg de zuurkool toe en pluk los. Halveer de druiven en voeg ze toe.
Stoof de zuurkool onder toevoeging van een scheutje druiven- of appelsap (wijn mag ook) zacht.
Bak ondertussen de worstjes in boter rondom bruin en gaar in ca. 16 minuten.
Voeg de laatste paar minuten de karwijzaadjes aan de zuurkool toe.
Snijd de broodjes open.
Bestrijk beide helften met boter en mosterd en verdeel de zuurkool over de broodjes. Leg hierop de worst en klap de broodjes dicht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodje zuurkool met braadworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven