Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli tortilla AndalusiŽ recept
Broccoli tortilla AndalusiŽ recept

Broccoli tortilla AndalusiŽ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook de blokjes in ca 10 min. beetgaar. Voeg de laatste minuut de broccoliroosjes toe. Spel blokjes en broccoli af onder koud stromend water. Laat ze afkoelen en uitlekken. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de klein gesneden ui en de in stukjes gesneden paprika 5 min. Voeg vervolgens de aardappelblokjes en de broccoli toe. Klop de eieren goed los met de groentebouillon, tomatenpuree, klein gesneden chorizo, zout en peper en laat dit 10 minuten rusten. Schenk het eimengsel over de aardappelen en groente en spreid dit gelijkmatig uit. Bak de tortilla op een middelhoge warmte bron tot de bovenkant gestold is. Leg de tortilla omgekeerd op een bord. Zet de pan weer op de warmtebron, schenk wat extra olie in de pan en laat de tortilla terugglijden in de pan. Bak vervolgens de onderkant bruin.

Serveersuggesties

Lekker met tomatensalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broccoli tortilla andalusiŽ recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven