Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli-kalkoenschotel recept
Broccoli-kalkoenschotel recept

Broccoli-kalkoenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de kalkoenfilet in blokjes. Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes. Ontvel de tomaat en snijd hem in blokjes. Kook de broccoli en krieltjes 5 minuten, giet ze af en spoel ze af met koud water. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de kalkoenreepjes in 5 minuten rondom bruin. Voeg de champignons en ui er door en bak het nog 5 minuten mee. Meng de Maggimix met 400 mililiter koud water en voeg het toe aan het kalkoenmengsel. Breng het geheel aan de kook. Voeg de broccoli en krieltjes toe en laat het al roerend 5 minuten zachtjes doorkoken. Schep vlak voor het serveren de tomaatstukjes erdoor. Bestrooi het gerecht met de geraspte kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli-kalkoenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven