Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met bonne femme recept
Biefstuk met bonne femme recept

Biefstuk met bonne femme


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de champignons in vieren.
Snijd de waspeentjes in plakjes.
Verhit een scheutje olie en een klontje boter in een hapjespan en bak de krieltjes, champignons en de waspeentjes in circa 1 2 minuten gaar.
Pel en snijd de sjalotten in halve ringen.
Rits de tijm.
Voeg de laatste 6 minuten de sjalotten en de tijm toe.
Voeg de doperwten en de vleesfond toe en verwarm nog 2 minuten door.
Voeg een beetje jus van de biefstuk toe.
Breng op smaak met een beetje versgemalen peper.
Bestrooi de biefstuk met een beetje zout en versgemalen peper.
Verwarm een koekenpan op hoog vuur. Schenk een beetje olie in de pan en bak de biefstukken circa 4 minuten op een kant. Zet het vuur wat lager, draai de biefstukken om en bak nog circa 3 minuten.
Voeg een klontje toe en roer de biefstuk door de smeltende boter. Haal de biefstukken uit de pan en leg op een bord met aluminiumfolie erover (dit is om het vlees even te laten rusten).
Snijd de biefstuk in plakjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met bonne femme recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven