Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Worstjes met honing-chilimarinade op de barbecue recept
Worstjes met honing-chilimarinade op de barbecue recept

Worstjes met honing-chilimarinade op de barbecue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de worstjes in een grote pan met koud water. Verwarm het water langzaam tot het kookpunt bereikt is en laat het 5 minuten koken. Laat de worstjes goed uitdruipen. Zet ze in de koelkast als ze direct niet worden bereid. Meng alle ingrdiŽnten voor de honing-chilimarinade goed door elkaar en zet ze naast de barbecue. Verwarm de barbecue tot deze heet is en bestrijk het rooster met de olie. Leg de worstjes naast elkaar op het rooster of op de hotpate en bestrijk ze met de marinade. Draai ze na 1 minuut om en bestrijk ze met de marinade. Herhaal dit gedurende 10 minuten tot de worstjes geglaceerd en goed gaar zijn. Bestrijk ze nogmaals met de marinade en leg ze op een serveerschaal afgedekt met aluminiumfolie. Bestrijk om de uien te bakken de hotplate in met olie en leg de uien op de plaat, schep de uien om en besprenkel ze tijdens het bakken met een beetje olie. Dien de honing-chiliworstjes op met de uien en met salade en knoflookbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit worstjes met honing-chilimarinade op de barbecue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven