Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tandoori spiesjes recept
Tandoori spiesjes recept

Tandoori spiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Allereerst leg je de sateprikkers in een bak met water. Maak een marinade van de tandoori kruiden en olijfolie en giet dit in een plastic zak. Dan snijd je de kipfilet in grote blokken ca 1,5 bij 1,5 cm en voegt dit toe aan de marinade. Maak de zak dicht en schud en kneed de kip goed door de marinade. Laat een half uurtje trekken. Dan snijd je de uien in dikke stukken en de paprika in grote blokken. Prik dan een ui, paprika en ananas aan een stokje en dan kip en ga zo door tot de sateprikker vol is. Je kan dit bereiden op een grill pan maar natuurlijk ook op de bbq.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tandoori spiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven