T-Bone steaks voor de barbecue

Ingrediënten

+ -
print

Voor de knoflookboter:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Meng voor de knoflookboter alle ingrediënten goed door elkaar.
  2. Breng de steaks op kamertemperatuur.
  3. Meng de , en .
  4. Bestrijk de beide kanten van de steaks en laat ze 15 minuten intrekken bij kamertemperatuur.
  5. Verwarm de barbecue en bestrijk het rooster met .
  6. Leg de steaks op het rooster en schroei het vlees aan beide kanten gedurende 1 minuut dicht.
  7. Leg het vlees op een minder warm gedeelte van de barbecue, zodat het vlees bij lagere temperaturen gaar kan worden of pas de temperatuur van de barbecue aan.
  8. Stel het barbecuerooster in op de hoogste stand wanneeer de verwarmingsbron van de barbecue niet kan worden aangepast.
  9. Rooster de steaks tot ze gaar zijn, rood vlees 5-6 minuten, medium 7-10 minuten en welldone vlees 10-14 minuten.
  10. Draai de steaks geregeld om tijdens het roosteren.
  11. Serveer op een voorverwarmde schaal en leg hier en daar wat knoflookboter op het vlees.
  12. Serveer met aardapppels.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
46 kcal
2%184 kcal
Vetten
54 g.
78%216 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor T-Bone steaks voor de barbecue