Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
T-Bone steaks voor de barbecue recept
T-Bone steaks voor de barbecue recept

T-Bone steaks voor de barbecue


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Meng voor de knoflookboter alle ingrediŽnten goed door elkaar. Breng de steaks op kamertemperatuur. Meng de knoflook, olie en zout en peper. Bestrijk de beide kanten van de steaks en laat ze 15 minuten intrekken bij kamertemperatuur. Verwarm de barbecue en bestrijk het rooster met olie. Leg de steaks op het rooster en schroei het vlees aan beide kanten gedurende 1 minuut dicht. Leg het vlees op een minder warm gedeelte van de barbecue, zodat het vlees bij lagere temperaturen gaar kan worden of pas de temperatuur van de barbecue aan. Stel het barbecuerooster in op de hoogste stand wanneeer de verwarmingsbron van de barbecue niet kan worden aangepast. Rooster de steaks tot ze gaar zijn, rood vlees 5.5 minuten, medium 8.5 minuten en welldone vlees 12 minuten. Draai de steaks geregeld om tijdens het roosteren. Serveer op een voorverwarmde schaal en leg hier en daar wat knoflookboter op het vlees. Serveer met aardapppels.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit t-bone steaks voor de barbecue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven