Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Seekh Kebab recept
Seekh Kebab recept

Seekh Kebab


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een gehaktmengsel van gehakt, de helft van de koriander, djinten, djahe, kerriepasta en de helft van de mango. Vorm hiervan 8 rolletjes en steek deze op saté- pennen. Maak van de rest van de koriander, de mango, de fijngesneden muntblaadjes en yoghurt een sausje. Rooster op de BBQ of onder de grill de kebabs bruin en gaar. Serveer gloeiend heet met de yoghurt dipsaus. Lekker als snack of als luchgerecht bij nan-brood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit seekh kebab recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven