Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sate Tusuk Sapi recept
Sate Tusuk Sapi recept

Sate Tusuk Sapi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het vlees met suiker, sambal, djinten en ketoembar. Fruit ui, knoflook en trassi in wat olie en bak, nadat de uien bruin zijn gekleurd, het vlees hierin bruin. Voeg melk en water toe en laat op een klein vuur sudderen totdat het vlees verdampt is. Prik het vlees op pennen en rooster ze op de BBQ of onder de grill. Serveer met saté-saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sate tusuk sapi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven