Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sate Tjampur Tani (gemengde sate) recept
Sate Tjampur Tani (gemengde sate) recept

Sate Tjampur Tani (gemengde sate)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in grote dobbelstenen. Breng wat water aan de kook en laat de sausijsjes even meekoken. Haal de sausijsjes uit het water en laat ze uitlekken. Maak een marinade van 1 kopje zoete Ketjap, de uien, de knoflook, het zout, de laos en de peper. Doe in deze marinade het varkensvlees en de sausijsjes en laat dit tenminste 1 uur intrekken. Ook de middelgrote champignons mee marineren. Rijg het vlees, de champignons en de sausijsjes om en om op de pennen. Gril of rooster het vlees en natuurlijk wordt hier satesaus bij geserveerd.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sate tjampur tani (gemengde sate) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven