Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sate mmmm recept
Sate mmmm recept

Sate mmmm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het varkenshaasje in stukken niet te groot. Leg de saté pennen in het water minimaal 2 uur anders verbranden ze. Doe het vlees met ongeveer 6 eetlepels ketjap en 3 eetlepels water in een kom. Doe ook de ui en gemberpoeder en knoflook erbij. Laat dit zolang mogelijk marineren. Hoe langer hoe lekkerder bv dag van tevoren. Steek vlees aan stokjes; 3 stukjes per stok. Doe ze ongeveer 20 min. onder de gril warm de sate saus op en klaar .

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sate mmmm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven