Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

SatÚ makasar (hot)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was het vlees en snijd het in kleine blokjes. Pel de uien en knoflook en wrijf ze fijn. Was de serehstengels, snijd ze in kleine stukjes en wrijf ze bij de uien fijn. Snijd de peper en haal de zaadjes eruit en snijd dan hele dunne ringetjes. Meng de droge kruiden erin. Fruit het kruidenmengsel in de olie geurig. Marineer de stukjes vlees hiermee tenminste 1 uur. Rijg ze aan de stokjes en rooster ze op houtskoolvuur of op de grill. Serveer de satÚ met zure pindasaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit satÚ makasar (hot) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven