Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige gevulde biefstuk recept
Pittige gevulde biefstuk recept

Pittige gevulde biefstuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tip: laat de plakken alvast snijden door de slager scheelt een hoop werk. Bestrooi de lappen met peper. Snijd de paprika's doormidden en verwijder het zaad. Snijd iedere helft in 4 repen. Verwijder de zaadjes van de rode pepers. Snijd de uien in vieren. Snijd de tomaten door midden. De vulling : Doe 4 repen van de groene paprika, 4 repen van de gele paprika, de rode pepers, 8 stukken ui in de hakmolen totdat alles heel fijn gesneden is. Niet te lang want dan word het een prutje. Leg op een lap ongeveer een eetlepel van het mengels en rol de biefstuk op. Steek de rol aan een spies, daarna een reep paprika, een stuk ui, dan een halve tomaat en nog een reep parika. Dan weer een een opgerolde biefstuk en weer een reep paprika, een stuk ui, halve tomaat en een reep paprika. Daarna weer een opgerolde biefstuk. Daarna maak je nog zo'n spies klaar. Bereiden op de barbeque of grillplaat totdat de biefstuk naar wens is. Licht rose is hij het lekkerst, sappig en de groentes zijn dan ook niet te rauw.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige gevulde biefstuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven